Печат

Обучения за родители

 Обучения за родители.

 

Не е необходимо да имате сериозни проблеми с възпитанието и поведението на децата си, за да посетите нашите обучения. Напротив, най-смисленото и отговорно родителско поведение е навременното информиране, което е превенция на всички бъдещи проблеми. В нашата култура съществува един парадокс: когато се говори за училища за родители, обикновено се преподават умения свързани с физическото обгрижване на бебето и детето: хранене, къпане, шишета, биберони, козметика - като че ли с това се изчерпват грижите за него! Отдавна се знае, че децата имат и психологически потребности – но за тях почти не се говори. А именно задоволяването им стои в основата на отглеждането на щастливи и успешни хора.

 

Тук можете да видите как родители, посетили наши събития отговарят на въпроса: Какво бихте казали на хората, които се колебаят дали да посетят обучение на Възпиталник?

 

Дарина Задурян: Бих им казала, че няма да съжаляват. Това е мястото, на което могат да си "сверят часовниците".

Антония Дончева: Бих ги посъветвала изобщо да не колебаят, а да действат. Мисля си, че ако има повече лекции да достъпна цена, повече родители биха посетили. Времето в което живеем е доста сложно, децата растат по различен начин и хората все повече имат нужда от помощ със справянето с проблемите.

Светломира Иванова: Трябва да се опита. Това само означава, че обичаш детето си и се стремиш да направиш най-доброто за него, а не най-лесното :)

Ивелина Филипова: Да не се колебаят, ползата е гарантирана.

Зорница Лазарова: Вече съм казала на приятелки и познати, колко беше хубава лекцията и от каква помощ лично за мен, така че те не се колебаят и ще посетят следващите лекции!

Теодора Казанджиева: Няма да сгрешите ако посетите лекцията.

Ганка Райчева: Ще открият неща/грешки, които иначе не биха им направили впечатление, а реално са от голямо значение

 

Ако имате желание да посетите обучение на Възпиталник попълнете формата по-долу и когато организираме обучение във Вашия град, ние ще Ви уведомим на посочения имейл.

 

4 прости стъпки за прилагане на Системата

logo3
  • 01 Решете какво искате да промените.
  • 02 Формулирайте и договорете с детето.
  • 03 Щом желаното поведение е налице, залепяйте стикер.
  • 04 Награждавайте и се наслаждавайте се на резултатите!