Печат

Отзиви

 Отзиви за Системата за поведенчесто моделиране.

 

Тук е мястото, където може да споделяте своя опит в прилагането на "Възпиталник - Система за поведенческо моделиране". Можете да го направите директно, като пишете във формата за отзиви. Другият начин да дадете вашия отзив е чрез формата за контакти, а ние ще го публикуваме в сайта. Разкажете за вашият опит, какви поведения моделирахте или коригирахте с помощта на "Възпиталник - Система за поведенческо моделиране", какъв беше резултата, как реагираха вашите деца! Ако отделите малко време да го направите, ще бъдете изключително полезни на всички останали родители!

Предварително Ви благодарим!

Ето и моя опит в прилагането на Системата за поведенческо моделиране с дъщеря ми:

Когато започнах да прилагам "Възпиталник - Система за поведенческо моделиране", дъщеря ми беше на 4 години и 5 месеца. Знаех, че системата работи, защото в работата си я използвах от доста време, но въпреки това се вълнувах за резултата. Тогава дъщеря ми можеше да прави много неща сама, но искаше аз да ги правя вместо нея - да я обличам, обувам, мия. Освен, че правех всичко това вместо нея, тя често се въртеше, мотаеше и вместо да ми помага ме затрудняваше допълнително. Често се налагаше да повишавам тон и дори да викам. Когато започнахме със Системата, първото нещо, за което се договорихме беше да се облича и съблича сама и да се обува и събува. Резултатът беше мигновен - от тогава не ми се е налагало да правя тези неща вместо нея, нямаше нито един пропуск! Дори се е случвало да посегна по навик да й помогна, но тя ме спираше. След 2 седмици усложнихме задачата - сложихме време за изпълнение - 5 мин. За 3 месеца прилагане на Системата освен да се облича и съблича тя започна и да си мие ръцете и зъбите сама. Най хубавото е, че тези неща станаха навик и след като връчихме диплома и спряхме да ги награждаваме, тя продължава да си ги прави. Със Системата постигнахме и още нещо - вече си спи сама в стаята, въпреки, че там нещата се случиха малко по-бавно. Така или иначе не сме бързали и това е едно от предимствата на Системата - темповете на промяна се определят от детето без то да се чувства под натиск. Сега работим върху часа за лягане. Всички тези промени, макар и дребни на пръв поглед, са огромно облекчение за всички в нашето семейство. Опитайте и Вие!

Таня Здравкова

 

Списък:  

 
+5 #17 Камелия Кайзерова 17-08-2016 06:31
Купих си комплекта миналата година. Резултатите са отлични!
Цитиране
 
 
+6 #16 Детелина Милева 25-07-2016 10:47
Тази система работи наистина! Казвам го от опит с две деца с малка разлика. Преди да започна да прилагам метода на награждаването се изпокарвахме всяка сутрин преди училище, а вечер не ми се прибираше в къщи. Резултатите надхвърлиха очакванията ми
Цитиране
 
 
+6 #15 Анифе Шукриева 05-07-2016 11:48
Системата за поведенческо моделиране е много полезна и е за моделиране на родителите, а не на децата Трябваше ми една седмица за да формулирам правилно задачата на децата и вече четири седмици и двамата си броят всяка сутрин стикерите
Цитиране
 
 
0 #14 Татяна 09-06-2015 08:22
При нас не сработи. :sad: Просто не се получи и едва ли не беше безсмислено.
Цитиране
 
 
+5 #13 Мария Василева 05-06-2015 06:42
Тази идея за системата при нас работи безотказно. Препоръчвам я горещо. :-)
Цитиране
 
 
+7 #12 Василена Иванова 05-10-2014 15:29
Благодарности за екипа създал системата за поведенческо моделиране. Впечатлих се най-вече от това, че системата е лесна за прилагане, практически насочена и резултатна. Успех на всички!
Цитиране
 
 
+6 #11 Искра Лозанова 17-06-2014 10:50
При мен резултатите са повече от добри :lol:
Препоръчвам го!
Цитиране
 
 
+8 #10 Ирена 02-04-2014 10:49
След използването му, имам положителни резултати. Доволна съм от продукта!
Цитиране
 
 
+9 #9 Найден Георгиев 22-03-2014 01:31
Свърши ми много добра работа.
Благодаря!
Цитиране
 
 
+9 #8 Desi 11-03-2014 00:11
Когато за първи път прочеках за това нещо реших, че е поредната глупост. После обаче положението със ставането сутрин и оправянето за училище тотално излезе от контрол. Всеки мой ден започваше със караници и скандали. Накрая реших да пробвам и това. Бях абсолштно изумена от резултата - коренна промяна - веднага. Само ако знех, можех да си спестя всички тези нерви.
Цитиране
 

Включете се и Вие!

Защитен код
Обнови

4 прости стъпки за прилагане на Системата

logo3
  • 01 Решете какво искате да промените.
  • 02 Формулирайте и договорете с детето.
  • 03 Щом желаното поведение е налице, залепяйте стикер.
  • 04 Награждавайте и се наслаждавайте се на резултатите!