fbpx
side-area-logo
Image module

Таня Здравкова

Повече от 20 години работя като психолог и психотерапевт. Моят професионален опит е свързан с рехабилитация на лица със зависимости; превенция и корекция на агресивно поведение при деца; обучение и тренинги на педагогически персонал на детски ясли, детски градини и училища; тренинги за родителски умения; работа с деца с отклоняващо се поведение, ХАДВ и др.

Трупайки опит и работейки с проблемите на хората, все по ясно си давах сметка какво огромно значение оказва стилът на родителство върху здравето и психичното благополучие на децата ни. Дали те ще се превърнат във възрастни, които са способни да се наслаждават на живота във всичките му аспекти, да градят пълноценни връзки с околните, да бъдат успешни и удовлетворени от работата си, от заниманията си, да харесват себе си и да бъдат щастливи, зависи от нас, родителите! Ние ковем бъдещето на децата си сега, във всеки един момент, в който общуваме или не общуваме с тях. Когато един родител осъзнае този факт, успоредно с това осъзнава и отговорността, която носи. Да, малко е плашещо, но това ни дава и шанса да се постараем да бъдем възможно най-добрите родители.

След като аз самата станах родител, лично се убедих, че освен че е най прекрасното нещо, да си родител е много трудно.

От този момент фокусът на моята работа се промени и за мен тя се превърна в кауза. С течение на времето се зароди идеята да се разработи серия от продукти, които интегрират психологическото познание и го правят достъпно за прилагане в ежедневието от всеки родител. Първият ни продукт „Система за поведенческо моделиране“ е вече факт – можете да се запознаете с него.

Боян Василев

Психолог съм по образование. Над 15 години работя с хора в групов и индивидуален формат. Голяма част от опита ми е свързан с работа с деца и работа със зависимости.

Вярвам, че голяма част от проблемите, с които се сблъсква обществото ни в момента са в следствие на остарелите и неадекватни начини, по които възпитаваме децата си. За мен е кауза да се боря със схващания от рода на „То е малко и не разбира“, “ Дете се целува само когато спи“ и други подобни. Вярвам, че добрата мотивация в децата се постига не благодарение на страха от наказания, а като се стимулират интересите им. Важно е децата да намират удоволствие дори в ежедневните, на пръв поглед скучни занимания. Затова намирам смисъл и удовлетворение в това да помагам на родителите да възпитават здрави, креативни и щастливи деца.

В нашата култура родителите обикновено се обръщат за помощ, когато започнат да срещат сериозни проблеми с децата си. Личното ми убеждение е, че е много по разумно да се работи с нещо преди да се е появила нуждата то да се коригира. Поне три пъти по-трудно е да се промени съществуващ вече лош навик, отколкото да бъде правилно създаден. Така че е много по-смислено да се инвестира в доброто възпитание на децата, преди да са се появили проблеми. Това са част от основните ми мотиви да се включа в проекта „Възпиталник“.

Image module
 • Купи сега на страхотна цена!

  При покупка на „Система за моделиране на поведението“, получавате и една безплатна консултация във връзка с прилагането и.

 • Бърза доставка
  Бърза доставка в цялата страна с куриерска фирма Еконт

  Получавате бърза доставка в рамките на 24 часа от потвърждаването на поръчката.

 • Право на връщане
  Имате право да върнете Системата в рамките на 14 дни

  Можете да върнете продукта, ако не отговаря на очакванията Ви

 • Безплатна консултация
  Консултация с наш специалист

  Онлайн консултация, касаеща прилагането на Системата