fbpx
side-area-logo

Общи условия

 

Доставката на продукта на територията на България се извършва от куриерска фирма Еконт в рамките на 1 до 5 работни дни.

Имате възможност да изберете доставка до Вашия адрес – домашен или служебен, или до най удобния за Вас офис на Еконт.

За доставки извън територията на България, моля, свържете се с нас чрез Формата за контакти.

Цена на доставка:

► Доставка до офис на Еконт – 3.90 лв.

► Доставка до Ваш адрес – 4.90 лв.

Плащане:

Плащането се извършва с наложен платеж – при получаване на поръчката заплащате на куриера стойността на пратката плюс доставката.

Политика за връщане:

110 % Гаранция за ефективност!
Ние гарантираме, че продукта, който предлагаме е ефективен. Тъй като това е един психологически инструмент, ефективността му пряко зависи от правилното му прилагане. В случай, че не сте доволни от резултата, постигнат със Системата за поведенческо моделиране, екипът на „Възпиталник“ Ви осигурява възможност за безплатна професионална консултация по отношение на приложението й. За целта опишете чрез Формата за контакти възрастта на детето, поведенията, които се опитвате да моделирате и какви трудности срещате. Така ще можем заедно да открием причините за неудовлетворителния резултат.

Ако въпреки това ефекта от Системата за поведенческо моделиране не съответства на описания в сайта, можете да я върнете БЕЗПЛАТНО в срок до 60 дни след закупуването й, а НИЕ ЩЕ ВИ ВЪЗСТАНОВИМ 110 % ОТ СТОЙНОСТТА НА ПРОДУКТА!

В другия случай, когато продукта по някаква причина не отговаря на очакванията Ви, и решите, че не желаете да го използвате, можете да го върнете без да посочвате причина в срок от 14 дни от деня на приемането на пратката. Продуктът трябва да бъде неизползван, невредим и в оригиналната си опаковка. Необходимо е само да ни уведомите на тел. 0886 23 81 01. В този случай, разходите по връщането на продукта са за сметка на клиента.

Ако имате допълнителни въпроси, моля, свържете се с нас на телефон 0886 238 101 или чрез Формата за контакти.